iga kuu uus lõhn: Dolce

dolce-_-gabbana-dolce-2361506

Kunagi käisime mõne oktoobribeebiga laste moeshowl ja pärast seda saime Rocca Al Mare poolt kinkekoti, kus sees oli muude asjade seas ka Dolce lõhna tester. See oli just siis alles müügile tulnud ja ma armusin esimesest silmapilgust. Kohe, kui ma selle lõhna ka endale sain, sai see minu vaieldamatuks lemmikuks.

Lõhnanootideks on vesiroos, muskus, nartsiss ja näiteks ka melonipuu õis. Kas ei tundu juba ahvatlev? Minu lõhnakesel on ainult viimased piisad järel, seega ma teda enam igapäevaselt kasutada ei raatsi, aga kui ma ennast eriti ilusana tunda tahan, siis lasen ikka natukene peale.

Mitte, et mu lõhnakogu just kõige väiksem oleks, aga kingi ja kotte ma ei kogu, seega peab ju ka mul kogumishobi olema. Ja ongi, sest jõuluvana kingikotist tahan ma üht lõhna kindlasti leida. Noh, et oleks ikka rohkem valikut!

lühnad

Nagu näha, on parfüümide puhul pakendus väga oluline, sest need lõhnad valisin ma välja nii, et ma tõesti ei ole neid mitte kunagi nuusutanud, vaid lihtsalt need tunduvad nii ilusad, et tahaks juba siis proovida ka. Kõik, peale selle musta Hugo Bossi lõhna, sest seda tundsin ma Eveliisi peal ja see on i-me-li-ne!

Lancome ja Dior võluvad mind oma roosade värvidega ja lipsukestega. Chloé küll roosa pole, aga lips on temal ka. Pudelid on daamilikud, armsad, just minu kapile sobivad. Lõhn võiks ka hea olla. On keegi proovinud midagi?

Lõpetuseks siis üks kingiloosike ka. Välja loosime koostöös Levelzone’iga just sellise lõhna, nagu sulle endale meeldib! Mine aga Levelzone’i lehele, vali SIIT endale välja just see lõhn, mis sul õnnest puudu on ja jäta link mulle siia kommentaariumisse. Võid ka mitu linki jätta, aga võita saab paraku siiski ainult ühe lõhna 🙂

Võitja loosin välja juba 24. novembril, täpselt kuuke enne jõule!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

218 Comments