odav vs kallis: lainerid

Taaskord on eluke sealmaal, et katsetasin kaht toodet – üks kallis ja teine odav(am).

Täna võistlesid omavahel Sleek Dip-It Eyeliner (5.99€) ja Guerlain Eyeliner (26.95€). Kuid kuidas neid siis võrrelda? Mis muud, kui värvisin ühele silmale ühega lainerijoone ja teisele teisega. Kuna tavalisel päeval ei pruugi silmad nii palju vatti saada, et ikka tõeline võitlus korraldada, olin täna mina üks nendest, kes meigiga trennis käis. Või noh, laineriga.

unnamed-1-4635725

Paremat pilti mul kahjuks ei ole, aga vasemal on Guerlain ja paremal  silmal Sleek. Võõpasin joone ära ja läksin trenni. Püsivustestist natukene hiljem, enne räägin mõlemast lainerist eraldi.

sleek_makeup_dip-it_eyeliner_no-262_black-5902786

Sleek laineril on vildikalaadne otsik, mistõttu on seda väga mugav peale kanda. Aastaid olen ma eelistanud selliseid peenikese otsaga lainereid ja suur oli minu üllatus täna avastades, et sellega on palju kergem. Samas eks see oleneb vist inimesest ja tema harjumustest lainerijoont teha. Kuivas üsna kiiresti ja ei läinud mööda silma laiali esimese pilgutuse peale.

guerlain-liquid-eyeliner-9568098

Guerlainil on täpselt selline peenike otsik, nagu ma enne mainisin. Muidugi ma sain sellega hakkama, aga samasuguse (umbes samasuguse) joone saamiseks pidin natukene jamama ja loomulikult suutsin ma lainerijoone natukene laiali ajada. Suureks boonuseks on aga eriti mõnus ja glamuurne potsik kuldse otsikuga. Kohe uhke sellist meigikotis hoida.

lainerivärk

Nagu näha, siis Sleek elas üle trenni ja pesu, Guerlain läks mööda nägu laiali. No Sleek ka muidugi ja ega ma neilt mingit veekindlust oodanudki. Mul läks lihtsalt testimine meelest korraks enne pesu 😀 Loomulikult ei olnud mul trennis kaasas ka mingisugust meigieemaldajat, nõnda ma seal päris kaua enda nägu salfakaga hõõruma pidingi.

Igatahes, võitjaks jäi seekord pea 6x odavam Sleek. Kuigi oma töö lainerina teevad ära mõlemad, siis hetkel eelistan ma meigikotti susata Sleeki!

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

5 Comments
  • Kelli
    January 2, 2015

    Naiselik

  • liicu
    January 2, 2015

    Mis sellest sai, et peale silmaoppi ei tohtinud sa 2 kuud silmameiki kanda?

    • Mallukas
      January 2, 2015

      🙁

  • Smurf
    January 2, 2015

    Ma soovitan Sulle maailma parimat lainerit. Eestis küll kahjuks seda veel saada pole, aga on võimalik tellida ..

    Sephora lainer http://1.bp.blogspot.com/-M3PqCX9W10U/UBmaJaMsbrI/AAAAAAAAAHA/LYAoXF-N6XU/s1600/tube.JPG .

    Minul on see üle elanud öised pidutsemised, pikad päevad rannas, trennis käimised ja igasugu muud tegevused. Nimelt, avastasin selle siis kui Kreekas elasin ja töötasin. Sealse kliima ja meluga .. fantastiline! Ei lähe laiali, ei hakka jooksma ega tee muid trikke. Samuti oli lihtne eemaldada veega, aga ei tekitanud selliseid pandasilmi .
    Olen juunis uuesti Kreekasse minemas ja ilmselt ostan kaasa kohe pikema aja varu 😀

  • Anni
    January 3, 2015

    Mina olen leidnud endale Manhattani laineri(5,59€), mis on nagu pliiats, tulemus jääb väga kaunis ja ei pea kaua pusima. Minu meelest palju mugavam, kui need topsikutes 🙂