kes ma olen?

Ilmselgelt on selle küsimuse vastuseks, et ma olen haige inimene, sest üksi kodus olemine ja absoluutselt mitte millegi tegemine pani mind blogis ringi vaatama kohtadesse, kust minu blogisse jõutud on ja ma jõudsin jälle otsaga Perekooli. Ma ei saa aru, miks selle koha nimeks juba mingi…ebastabiilsete ja vaimuhaigete inimeste foorum ei ole? Peaks soovitama neile, sest säärane nimi annaks parema ülevaate inimesele, kes sinna lehele esimest korda läheb. Miks üldse nimi PEREkool? Kas inimeste perekondades on tihti nii, et teineteist sõimatakse ja mõnitatakse anonüümselt?

Ma kujutan seda praegu ette. Istud rahulikult oma toas, kui keegi lükkab ukse alt sisse kirja: “Tiiu, sa oled täna erakordselt rõve! Ühtlasi kasutaks seda võimalust sulle öelda, et su perse oli täna nende pükstega erakordselt suur. PS! Sa haised! Sinu PERE!”. Siis see vaene Tiiu istub ja mõtleb, et huvitav, kas selle kirja lükkas ukse alt sisse isa, ema või hoopis vanaema.

Ühesõnaga – EVIF’is oli kirjas, et Mallukas on nii labane, et paha hakkab. Mis mul üksi kodus olles muud teha on, kui selle üle juurelda. Olgu, tõstan käed ja ütlen, et olen süüdi! Ma olen tõepoolest labane! Teate, mis ma ükspäev tegin? Ma teesklesin Kardole, et ma tahan talle saladust sosistada ja tegelikult röhatasin talle kõrva! LA-BA-NE!

giphy-5800816Kui ma nüüd veel natukene selle üle juurdlen, siis tuleb veel meelde näide, kui ükskord Kardo teleka ees vedeles ja ma talle märja näpu kõrva panin. Ilase loomulikult. Ma ei tea, kui labaseks veel üks naisterahvas minna saaks?

Tegelikult tean…Ükskord mul ei olnud salfakat ja ma olin sunnitud bussis nuuskama soki sisse, mille ma oma kotist leidsin. Üksik sokk, muuseas, oli mu kotis olnud mingi kolm nädalat, sest lisaks sellele, et ma olen labane, olen ma ka laisk ja lohakas. Kui keegi veel juhuslikult ei teadnud.

Mõnikord ma mõtlen, et mis tunne oleks olla DAAM. Viisakas naisterahvas. Siis ma aga joon parem ühe õlle ja unustan sellised tobedad mõtted, sest nagu sitast saia ei tee, ei tee mitte üks vägi ka minust miskit, mida ma ei ole. Isegi kuskil psühhopaatide saidil mölisemine. Kujutate pilti jah – labane ja veel uhke ka selle üle!

Muidugi oleks sellele lahendus olemas. Et ma võiks lihtsalt OLLA labane, aga blogisse kirjutada niimoodi, nagu ma ei olekski seda. Võiksin noppida oma elust välja need üksikud hetked, kus ma ei süga nina luristades perset või miskit. Või mitte kasutada sõna perse.

Aaaaga ma tõesti ei viitsi. Ausalt. Mind hoopis huvitab, miks see minu labasus teisi nii hirmsasti häirib. Kas tõesti on Perekool esteete täis, kellel on lausa jälk minusuguste labaste tegelaste tegemisi lugeda? Naljakas, minu elu on nii tore* olgugi ta siis labane või mida iganes. Edaspidi võite igatahes need pikad eeposed mu labasusest endale jätta – uskuge mind, ma juba tean!

*Praegu ei loe, sest praegu olen ma lisaks veel labasusele kole ja ohatisene.

giphy-1930217

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

24 Comments
  • ka haige
    March 8, 2015

    Tsau Mallu. Tead, ma teen ka neid samu asju. Olen vähemalt 100 korda soki sisse vöi poe tseki sisse nuusanud

  • templielevant
    March 8, 2015

    Trumpan üle – olen püksisääre sisse nuusanud viimases hädas. Püksid läksid koju jõudes pessu loomulikult.

    • Mallukas
      March 8, 2015

      Nagu jalas olevate pükste või :D?

  • Kristhel
    March 8, 2015

    Meie teeme teinekord niisama lollitamise käigus üksteisele wedge’isid 🙁 I guess I should shoot myself now?

  • B
    March 8, 2015

    Ma ei saa üldse aru, kuidas inimesed viitsivad pead vaevata pidevalt sellega, mida keegi võõras kannab, kuidas käitub, millised ta juuksed on jne. Ma saan aru, kui vaieldaks/kritiseeritaks mingite seisukohtade pärast. Ma ei ütle, et ma iial ei mõtleks kellestki halba, aga KUIDAS inimestel on nii palju viitsimist, et kuhugi foorumisse end sisse logida ja seal siis veel trükkida mingit ila kellegi kohta? 😀 Ma käisin lapseootuse ajal ise ka perekoolis, peamiselt siis seal beebi/lapseootuse alafoorumis ja vahel lugesin ka ajaviitejutte, aga viimasel ajal on seal ka normaalsete arutelvate teemaalgatuste all lõpuks mingi sõimamine ja täiskasvanute netikiusamine nii, et enam üldse ei viitsi.

  • Kerli
    March 8, 2015

    You made my day! Ma olen see klassik-kanaema kes lihtsalt saab hullu narko-doosi su blogi lugedes, love it!

  • viivika
    March 8, 2015

    Raudselt need perekooli esteedid teevad sarnaseid asju, aga kuna nad neist avalikult ei räägi, on nad miljon korda paremad inimesed 😀

    btw puulehe sisse on ka täiesti ok nuusata 😀

  • l.
    March 8, 2015

    Nuuskamislood on siin lahedad. 😀 Mul vist polegi kunagi nii häda olnud, või kui on, siis inimtühjas kohas, kus olen saanud “maameest” teha. 😀

    Mehele kõrva olen küll krooksunud ja palju hullematki teinud, mis ilmavalgust ei kannata, temalt vastu olen ka igasuguseid “nalju” saanud… Mõnikord olen küll vaadanud ajakirjades vikse ja viisakaid paare ning mõelnud omaette, kas nemad teevad taolisi asju. Kas Evelin Ilves on kunagi oma mehele kõrva krooksunud või president tema kõrval teki all kärtsu peeru punnitanud. Kahtlen selles, ja siis on enda pärast veidi häbi, aga mitte nii palju, et vaoshoitud daam suudaksin olla.

    Aga no muus osas olen siiski viks ja viisakas küll, seda teiste inimestega suheldes ja suuvärgi poolest. Ropendamist ma ei kannata ja isegi väga ärritatuna jään ma vastaspoole suhtes rahulikuks ja viisakaks. Seda mitte pingutatult. 🙂

  • Kats
    March 8, 2015

    Kõik juhtub põhjusega… Ju siis see sokk oligi sellepärast kolm nädalat seal vedelenud ja oma aega oodanud 😛 Parem soki sisse nuusata kui tatt ripakil või lurisedes ringi käia. Kusjuures on ette tulnud, et pole kuhugi nuusata olnud siis tehes üleinimlikke pingutusi, et seda ninas kinni hoida.. Ja siis ninast naerdes mingi õhupalli suurune tatimull puhuda kellegi ees 😀 😀 😀
    Ma ei röhitse ega peereta kellegi ees ja hakkan karjuma kui keegi seda meelega minu ees teeb ka, aga see eest ropendan ma nagu voorimees ja meeldib rõvedaid nalju teha 😀 😀
    Tegelt oma vanuse juures peaks hakkama juba kostüümide ja kübarate peale hakkama vaikselt mõtlema 😉 😀

  • Kaidi
    March 8, 2015

    FUI Mallukas 😀 !
    Aga nojah, kõik me teeme igasugu rõlgusi,
    Iseasi ,kes suudab teistele tunnistada,et
    Näiteks tegelikult ka laseb kodus diivanil suure
    Kärakaga peeru 😉 !

  • Annika
    March 8, 2015

    No problem, olen ka soki sisse nuusanud ja puulehe ja taskuräti kuhu juba laps on nuusanud. 😀
    Ja särgi sisse, mis seljas oli ja püksitaskusse kh 😀
    Peeretame kodus ka lapsega, kus siis seda teha kui mitte kodus. Eks mind tuleb ka siis maha lasta, sellise rõveduse eest 😀

  • kati007
    March 8, 2015

    Aga kuidas enda pesemisega lood on? Kui see laiskus nii suur vahel on 😀 Käid igapäev pesemas? Üle päeva? Kord nädalas? 😀 Ma olen ka nuusanud muidu kõikvõimalikesse kohtadesse 😀 Mehe ees never-ever ei peereta,isegi krooksu ei tee 😀 Tema teeb ise täiega.

    • Mallukas
      March 8, 2015

      Iga päev küll ei käi, näiteks kui ma kodus laisklen ja sammugi kuskile astuda ei kavatse 😀

  • preili R
    March 8, 2015

    Hajahahaaaaa…. No krt kus multuli naer peale.. eks ole omalgi jh neid veidrusi igasuguseid,kui mis krdit sunnib inimest teise elu/käitumise üle kriitikat loopima ??!!! Need inimesed on ikka natuke peast haiged…

  • liina
    March 8, 2015

    Minge kanni no.. 😀 polnudki täna veel korralikult naerda saanud. Ma olen kinda sisse ka nuusanud :P. Tundub et Mallukas polegi ainuke labane 🙂

  • R.
    March 8, 2015

    Ma oma varrukatega pühin lapsel näo või käed või tati puhtaks. a no oma laps on nii kallis ,et tema tatikollid mind oma varruka sees ei häiri 😀 😀 (ma ei viitsi salvrätile järgi minna selleks, varrukad on ideaalsed asjad mu arust 😀 )
    Kuigi mu mees ütleb ,et ma mädanen seest, lasen rahumeeli tema ees kärtsu edasi – no krt ma ei valinud ju endale mingit modelli kõrvale, vaid inimest, kes armastab mind ka siis, kui ma seest mädanen 😀
    Aga pesemas ma küll käin, sest ma vihkan väga higihaisu. Mind ei häiriks inimesed, kes soki sisse nuuskavad, vaid need, kes higi järgi haiseksid 😀

  • anonüümne
    March 8, 2015

    kuid tegelikult sulle ju läheb väga korda, mida teised sinu kohta ütlevad. panid omale lausa juuksepikendused nende kommentaaride peale. miks sa siin üritad vastupidist teistele selgeks teha? või tahad sa öelda, et ripsmepikendused olid ka kuskilt õhtust võetud? Kui sind tõesti ei huvitaks see, mida teised sinu kohta ütlevad, sa ei leierdaks seda teemat siin nii tihti, ega ju?
    paljud, kes sind loevad, on noored tüdrukud, kes ei jaga elust palju. täiskasvanud inimesed aga saavad ju aru, et see siin on mõttetu loba ja loevad seda ainult selleks, et naerda sinu üle.
    keegi pole ideaalne, aga seepärast äkki polegi vaja oma elu avalikkuse ette tuua ja siis veel pärast põdeda selle üle, kuidas sinu üle paljud naeravad?
    pealegi, ega sa ise musternäide pole, halvustades siin paljusid ning saate nad igalepoole.

    • KK.
      March 9, 2015

      Kas ma võin küsida, kust sinusugused kibestunud inimesed tulevad? Siis tean, kust eemale hoida. Kas perekoolist? Või on mingi muu salajane foorum, kus “kõrgemad” inimesed arutavad “madalate ja labaste” inimeste elusid, sest noh… Enda omast jääb miskit vajaka?
      Ütlen ausalt, pole suur Malluka fänn aga mul on küll sõpruskonnas igasuguseid inimesi ja iga kell valin sinusuguse moraalijüngri asemel inimese, kes suudab enda üle naerda ning ei proovi teeselda kedagi teist vaid selleks, et võõrastele pugeda. Ausalt, tee üks suur kalli endale ja ära võta elu nii tõsiselt!
      Ahjaa.. Ma kannan ka meiki ning värvin isegi juukseid. Koguaeg arvasin, et see enda jaoks aga nüüd tean, alateadlik soov teistele meeldida! Selleks, et selle vastu võidelda, järgmine kord kui keegi ütleb, et mul meik laiali või pükste peal plekk, saadan nad pikalt ja kannan neid plekke uhkusega! Sest noh…kui keegi teeb märkuse ning sa mõtled, et võiks ju tõesti end kätte võtta on märk ebakindlusest!
      Malluka ja sinusuguse vahe (kaasa arvatud kõik perekooli kägud) on see, et ta julgeb vähemalt enda nime alt kommenteerida.

      • Anonüümne
        March 10, 2015

        Ma arvan, et on mõttetu siin miskit seletada! Lihtsalt, kui inimene bloki mu ära IP alt, siis see juba tähendab nii mõndagi, eksole 😉

        • Mallukas
          March 10, 2015

          Ma arvan, et sa oled ennast segi joonud, sest ma isegi ei oska kedgai IP alt ära blokkida ja ühtlasi, kui sa oleks blokitud, siis sa ei saaks siin soigumas käia 😀

          • Kats
            March 11, 2015

            Krt ma riputaks ka endale igasugused pikendused külge kui tasuta pakutaks 😀 Aga sa anonüümne, tee oma blogi ja saa endale nii palju lugejaid ja sponsoreid, kurb on olla kole ja mõttetu, kes kedagi ei huvita onju 😀 😀 😀

  • Lissandra
    March 9, 2015

    Kuidas see ütlus oligi nüüd. “Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people”.

  • fdfd
    March 9, 2015

    No kui juba uhkustamiseks läks, siis olen hügieenisidemesse nuusanud. Õnneks oli õues pime. Samas sokkide juurde tagasi tulles – keskkooli ajal olen kasutanud sokki hügieenisidemena. Järgmine variant oleks olnud kääridega dressipükstest (mitte jalasolevatest, vaid ikka sealt samast kehalise riiete kotist, kust ka sokk pärines) jupp lõigata:P Ja et võit oleks kindel – 40kraadise palavikuga, kui üldse enam voodist üles ei saa, olen padjapüüri sisse nuusanud.

  • Liis
    March 10, 2015

    Tead Mallukas, ma arvan,et sa oled igati normaalne inimene! Savi kaks paljud sind ebanormaalseks peavad,vähemalt mõtlevad su peale !! Positiivne ju.Mina üldiselt selline vaikne pealtvaataja.Loen su blogi pidevalt (jah mulle meeldib anonüümselt oma nina teiste eludesse toppida-vahest joppab saab mingi hea idee NÄITEKS pean oma aastapäeva Baieri restoranis sinu postitatud promo pärast ).Mõtlesin,et lähen vaatan sinna Perekooli siis neid tarku,registreerisin ja puha.Aga see pop-up reklaamide spämm hakkas nii tüütama – enne kui üldse mahti sain kust ma otsima peaksin 😀 Rohkem sinna ei lähe !
    Teemasse aga: Mul on siiani õnneks läinud,et pole vaja olnud isegi varrukasse nuusata.Küll aga mäletan,et lapsena toppisin oma kollid kõik sugulase valge riiete kapi peegli peale ritta 😀