kullakreemidest lähemalt

Kuna mul vahepeal on mingi error ja ma ei suuda välja mõelda, millest kirjutada, siis tuli mulle ükspäev hea idee. Kirjutan teemadest, mis otsingutega siia kõige tihedamini jõutud on. Üks nendest otsingusõnadest on olnud just “kullakreem”. Ja no tõesti, ma olen sellest kreemist ka juba väga mitmeid kordi kirjutanud ka, aga sedapuhku mõtlesin teha natukene teisiti ja enda kogemuse asemel (millest saad lugeda näiteks SIIT) otsustasin teha väikse inteka hoopis kullakreemide looja Sigridiga.

 

Kuidas tekkis idee luua KULLAGA kreeme?

Alguse sai kõik ühelt pikalt reisilt, mil kokku lendasin 11 lendu läbi Euroopa ja Ameerika. Oli aega mõelda ja mõtteid koguda, erinevatest riikidest aga uusi tarkusi noppida. Ammu oli peas mõte, et tahan teha tervislikku kosmeetikat ja midagi sellist, mis oleks ühelt poolt luksuslik kuid samas taskukohane. Teel tagasi koju, kriipsutasin ma selle idee mõttes maha, kuna meil on iga teine siin kreemitootja ja turg on kreeme täis, alates nurmenuku kreemist lõpetades porgandi- ja karikakrakreemini välja. Ma ei ütle, et need halvad on vaid seda kõike on lihtsalt liiga palju. Tänaseks on Blessix ainus Eesti luksuskosmeetika bränd. Oleme läbi teinud meeletu arengu ja aastaid tootearendust, me ei ole enam ammu  need, kes olime alguses.

Kas Sinu loodud kosmeetika on siis tõesti 100% keemiavaba?

Ei, isegi vesi on keemiline element H₂O ja muuseas ääretult keeruline, see koosneb omakorda veel paljudest ühenditest, mineraalidest, mikroorganismidest. Lisaks on sellel kolm olekut, vedel (vesi), tahke (jää) ja gaasiline (veeaur). Milline suurepärane keemiline aine. Kreemide koostisest aga moodustub vesi 70-80% .

Miks üldse kullakreemid head on? Oled sa kindel, et see pole lihtsalt tavaline kreem, kuhu on noaotsaga kallist kraami sisse pandud, et asjale luksuslik nimi anda ja hinda kõrgemaks ajada?

Blessixi kullakreemid on Eestis toodetud ja Eestis valmistatud, tooraine on kokku miksitud maailma parimatest maavaradest, mineraalidest, taimeõlidest ja -rasvadest ja kasutatud aastatuhandete tagustest retseptidest ideid – kulda, siidi või Jaapani riisi ja õlisid. Selleks, et tooted paremini säilivad kasutatakse selliseid säilitusaineid, mis sisalduvad pihlakates, mustikates, pohlades.

Tooted on võimalikult looduslähedased, ega kõik looduslik ka hea ei ole. Näiteks nafta on ju loodusvara, kuid tegelikult ei sisalda ta meie keha jaoks vajalikke aineid, suuremas koguses on pigem kahjulik ja kansorogeenne. Ometi on just see aine kosmeetikatööstuse lipulaev. Seega ka kõik looduslik pole kasulik. Mina olen valinud orgaanilised toorained ja võimalikult puhtad ained, mitte keemiliselt muundatud  jne. Jälgin ka seda, et aineid ei oleks testitud loomakatsetega, ehk, et kontrollime tõepoolest iga aine päritolu.

Miks sa kullakreemide sisse veel hõbedat pannud oled?  

Kuningad, valistsejad ja ülikud jõid omal ajal hõbepeekritest, et mitte haigestuda. Hõbedast on üldse palju linnalegende ja asjatut negatiivset häma, mis ei vasta tõele, tõsi elavhõbe ja hõbedanitraadid on mürgised, samas viimasega saad kohe lahti soolatüügastest. Kuld ja hõbe koos on aga lihtsalt tugevama toimega. Kolloidkuld vähendab vähi tekke võimalust, kolloidhõbe aga pidurdab mõnede kasvajaliikide arengut. Nahavähist on aga saanud lausa epideemia. Mille põhjuseks tuuakse sageli päikest, solaariumit ja erinevaid kemikaale. Niipalju on ümberringi kahjulikke aineid, ka kosmeetikas, tahtsin teha midagi, mis oleks lisaks iluhooldusele ka reaalselt tervislik. Kuid minu tooted ei ole loomulikult meditsiinilised vaid põhinevad alternatiividele.

Aga kuld, miks see hea on?

Kulda tunti juba eelajaloolises Atlantises. Kullast tehti juba siis elksiire, nii, et üks vana ja salapärane lugu selle kullaga. Mind on kuld alati paelunud. Egiptuse targad hoidsid kullavett anumates, et seda kasutada ravi eesmärgil, Kleopatra igavese nooruse eesmärgil, on sellega kuidas on aga igavesti elab ta legendides siiani. Antiik-Roomas kasutasid õpetlased kullapulbrist ja oliiviõlist valmistatud salvi nahavähi raviks. Loomulikult kasutasid alkeemikud kullast valmistatud eliksiire ka nooruse, ilu ja elujõu taastamiseks. Muuseas  raviti ka kullaga süüfilist, ju see siis ka mõnikord õnnestus. Ja mis te ise arvate, miks kuldhambaid kasutatakse tänaseni, kindlasti mitte ainult ilu pärast.

Kui ma avastasin  emeriitprofessor ja keemiku, Hergi Kariku tööd, milles ta räägib kulla ja hõbeda tervendavatest omadustest asjale teaduslikult lähenedes, siis ma ei kahelnud hetkegi, et nendest saab minu kreemide koostisaine.

Näiteks kui silma alla tuleb odraiva ja seda kuldsõrmusega hõõruda siis see kaob imeväel. Aga see pole mitte ime vaid kulla toime.

Kuld sümboliseerib ka päikest, luksust ja küllust, see on alati olnud kuningate krooniks ja  tervendajaks. Hõbe aga kuud, edu ja võimsat energeetilist kaitset. Mina usaldan läbi inimkonna kasutuses olnud kulda ja hõbedat rohkem kui kaasagse kosmeetikatööstuse vähe uuritud aineid.

Kus Sinu tooteid  näha ja osta saab?  

Meil on Facebooki leht (LINK), seal on pidevad uudised ja info uutest toodetest jne, veebilehel aga toodete põhjalik kirjeldus. Muuseas lisandumas on uusi tooteid, liigume näohooldusest edasi ka keha, juuste ja küüntehoolduse poole.

E-pood (LINK)

Lisaks on meie tooted müügil Aura Allure kaupluses, Laikmaa 5, Viru keskuse vastas. Seal saab tooteid ka kohapeal proovida ja uurida.

Toodetele väljaarvatud komplektidele kehtib 25% soodustus kuni 30. oktoobrini sooduskood KULLAKREEM.

Soovita, mis tooteid tahaksid sa Kullakreemide loojalt veel näha ja osaled ühe kullakreemi loosis! Kreemi loosin välja juba esmaspäeval! Ps! Lisaks on üks suur kingisadu SIIN käimas.

Mida sina arvad?

* Required fields are marked *

97 Comments
  • Mari
    September 28, 2017

    Midagi luksuslikult varskendavat, spray taoline naiteks. Oleks ideaalne.

  • Laura
    September 28, 2017

    Sooviksin kindlasti juustehoolduseks midagi! ?

  • Kats
    September 28, 2017

    Kullakreemide tootjalt sooviksin veel näha erinevaid juuksehooldustooteid, eelkõige tervendava toimega. 🙂

  • R
    September 28, 2017

    Toitvat ja niisutavat juukseseerumit näiteks ?

  • Gerly
    September 28, 2017

    Mina tahaks just juustele midagi kullaga 🙂

  • Maarika
    September 28, 2017

    Kullaga ensüümkoorija, meeldiks küll 🙂

  • Karin
    September 28, 2017

    Oleks põnev ehk intensiivne seerum!
    🙂

  • Kea
    September 28, 2017

    Ehk midagi mis sobiks huultele kandmiseks. Praegu hakkab saabuma just külmem aeg ning sügisel/talvel vajavad ka huuled rohkem niisutust jne

  • Elis
    September 28, 2017

    Arvan, et igal naisel on enda juures see üks(või kaks) lemmik asja, mis teda enda arvates kauniks teeb. Minu jaoks on need minu juuksed- mind on looduse poolt varustatud ilusa oranžikas-kuldse juuksetooniga ja kuigi olen ma viimasel ajal oma juuksehoolduse unarusse jätnud, siis üritan ikka enda juukseid vahel poputada. Seega sooviksin mina juuksemaski või palsamit. Või mis oleks veel minu jaoks maailmaparim- sprei, mis talvisel ajal võtaks juustelt ära selle tohutu staatilise elektri. Kõlaks uhkelt, kui võitleksin elektri vastu kullaga! 🙂

  • Ms. TH
    September 28, 2017

    Soovitada ei oska midagi, sest pettusin nende praeguseski tootes. Mõned korrad olen kasutanud kullakreemi, kuid kõige mõttetum 39 euro kulutamine :(.

    • Mallukas
      September 28, 2017

      Mis sulle kreemi juures ei meeldi? Ma ise päris pikalt kasutanud ja ei ole üldse midagi paha öelda. Aga noh, eks ilutooted ongi sellised, et ühele sobib ja teisele mitte

    • Sigrid
      September 28, 2017

      Palun anna meie tagasisidet e-krjaga, vaatame tellimuse üle ja räägime kasutamisest. Erinevatele nahatüüpidele on erinevad tooted, näiteks kuivale nahale mõeldud kreem ei sobi rasusele ja vastupidi. Usun, et leiame lahenduse.
      Lugupidamisega,
      Sigrid Keskküla
      blessixbeauty@gmail.com

  • Kätlin
    September 28, 2017

    Talv/külm tuleb ja kätele oleks vaja super head kreemi 🙂

  • Liisi
    September 28, 2017

    Kindlasti prooviks ära kullakoorija ning kui midagi juustele oleks, oleks suurepärane. Kullamask ja seerum juustele teeks imesid.

  • Kadi
    September 28, 2017

    Midagi juustele 🙂

  • Sannu
    September 28, 2017

    Juukseõli mis teeks juuksed hästi siidiseks ning raviks ja toidaks katkiseid juukseotsi?

  • Lkll
    September 28, 2017

    Ainus luksusbränd Eestis? Mis asi see Vestige Verdant on siis? Hinnaklass ju praktiliselt sama

    • Lkll
      September 28, 2017

      No ups, VV isegi kallim ? Et mis teeb siis tootest luksustoote, kui mitte hind. Et kuldne pakend ja juba ainus Eestimaine luksustoode või

      • Sigrid
        September 28, 2017

        Mitte ainult kuldne pakend, vaid kasutame oma toodetes ka kulda, paraku Eesti brändidest ainsana. Kuld on aga luksus, VV on kahtlemata premium klassi bränd ja seda pole keegi kahtluse alla seadnudki

      • Tarts
        September 28, 2017

        Kuld versus turvas, no tule taevas appi! Minule seostub luksusega ikkagi kuld ja minu naisele ka

        • V.A
          October 2, 2017

          Tunnen, et pean kaitsma ka teisi Eesti loodus ja/või luksusbrände, mida ise olen kasutanud. Esiteks, Vestige Verdant pole vaid turvas (mis on supertõhus ja mitte ainult nende oma, vaid üleüldiselt), vaid ka suurepärane õlide segu (näiteks argaania, neroli, patšuli jne, mida peetakse ka nö luksuslikeks õlideks) ja ka silmaseerum. Ja oma lehel nad ütlevad enda iseloomustamiseks, et on “märk õitsema puhkevast naturaalsusest ja elegantsest luksusest” ja ma olen nõus. See on väga luksusliku väljanägemisega, aga veel luksuslikuma sisuga bränd. Teiseks näiteks D’Difference/Domina Elegans, millel on super head tooted. Ka nende kodulehel on kirjas “luksuslik nahahooldussari, mis on loodud eesti arstide ja biokeemikute poolt”. Ja olen proovinud nendelt kolme toodet ja need kõik superhead olnud nii toimelt, õrnalt aroomilt kui kasutusmugavuselt-tekstuurilt, lisaks mugava ja väga kauni pakendiga. Koostisosade seast võib leida väikese molekulkaaluga hüaluroonhapet, taimseid tüvirakke, punavetika ekstrakte, lillehappeid, lausa eraldi patententeeritud Hyrdrasia emulsiooni, siidiproteiine, hapnikuvahtu ja palju muud. Et see pole siis luksuslik? Mu arust küll on. Ja näiteks Lumi, mis nüüd küll väliselt jah on hästi lihtne, on ka väga rikkalik ja tõhus, kallite puhaste looduslike toimeainetega, samiti kasutavad väiksemolekulilist hüaluroonhapet, puhtaid õlisid jne. Et nüüd niimoodi üleolev olla, et Eestis luksuslikku polegi või et ah Vestige Verdant tähendab turvast ja see pole luksuslik, on pealiskaudne ja ma ütleks, et lausa võhiklik arvamus. Alati see üks koostisosa ei loe ja palju näitab ka kogu ettevõtte suhtumine, koostis tervikuna jpm. Mina isiklikult ikkagi soovitan ka neid nö mitteluksuslikke kodumaiseid brände, mida on palju ja paljud on ka väga toredate inimeste poolt tehtud ja ikkagi ka hea koostisega, mis sest et võib-olla kulda just jah sees pole. Aga näiteks soovitan veel südamlikku Rosee’d, mitmekesist Joiki, humoorikat-vallatut Moshi’t, lihtsat Tilk’i, hoolivat HOIA’t, tagasihoidlikk
          u Ingli Pai’d, huvitavaid GoodKaarma seepe, sirgeselget Aesti turbatoodete sarja, naiselikku Sohvy’t, sõbralilku Sõsarat, turvalisi Signe või Nurme seepe, tugevat Turblissi ja loomulikult juba eelnevalt nimetatuid. Kodumaises nahahoolduses on nii palju avastada ja nii palju toredat, olgu siis luksuslikum või vähem luksuslikum, koostöös arstidega/ülikoolidega või väikeettevõtkate poolt tehtud. Tegelikult soovitaksingi sul, Mallukas, ka teisi eesti tootesarju proovida, nii palju toredaid inimesi on nende taga. Näiteks Rosee sai alguse sellest, et tegija lapsel oli kontaktdermatiit, Lumi inimesed on väga huvitavad oma loodus-
          ja teadussõbraliku suhtumisega, Tilk sai alguse üldse reisiselli muredest ja avastustest jne.

          • Sigrid
            October 2, 2017

            Väga õige, toetan 100%, kuid usun, et need brändid ei vaja kaitset, sest nende taga on tublid ja tegusad inimesed. Eestis on tõepoolest palju häid tooteid, kuid selle intervjuu sisu oli avada kullakreemides sisalduvat, kuna paljud ei tea, miks on kullakreemid head.

  • evelin
    September 28, 2017

    talve tulekul sooviks kindlasti midagi kuivade juuste ellu äratamiseks 😉

  • Janika
    September 28, 2017

    Näomask oleks vist, mida ma ise ostaks kindlasti 🙂

  • Margit
    September 28, 2017

    Kuna näoga nad juba tegelevad, siis sobiks sinna sarja mõni peeneteraline näokoorija 🙂

  • Maile
    September 28, 2017

    Peanahale,selleks,et juuksed oleks korras peab alustama juukse juurest,peanahast.Lakid,kuumus, jne. kahjustavad peanahka,tekib peanaha kuivus,kööm,kehv vereringe jne.sellest omakorda nõrgad,katkevad,välja langevad juuksed.Tean omast kogemusest,kui peanahka ei ravi, muutuvad juuksed kuivaks,tekib kööm jne.Olen sunnitud pidevalt kasutama ravimit (elacon)ja asja uurides sain aru et on vaja elustada peanahka,vitamiinid,niiskus,kõike mida vaja,et peanahk saaks vajaliku kätte,et olla terve aga sellist toodet pole veel nagu on teistele keha osadele olemas.(on olemas mõningad õlid aga need ei ole piisavad, et aidata peanahka)

  • Sips
    September 28, 2017

    Meestele midagi 😉
    Ja juustele võiks ka.

  • K
    September 28, 2017

    Näokoorijat:)

  • Kairi
    September 28, 2017

    Juustele ka kulda ?.

    • Sigrid
      September 28, 2017

      Kuld juustele ei ole kuigi tõhus, küll aga siid

  • Mari-Liis
    September 28, 2017

    Juustele ?

  • Kärolin
    September 28, 2017

    Juustele! ?

  • Triin
    September 28, 2017

    Huultele, ohatise raviks salv

  • Sigrid
    September 28, 2017

    Värskendav näovesi oleks tore või näomask.

  • Anneli
    September 28, 2017

    Kullamask kõlaks ägedalt. Või parfüüm, kuhu on kullasädelust lisatud.

  • Evely
    September 28, 2017

    Ma ootaksin väga midagi juustele või kehakoorijat/kreemi 🙂

  • Laura
    September 28, 2017

    Juustele või huultele ?

  • Helen
    September 28, 2017

    Kerge säraga värskendav näo- ja kehasprei on miski, mis mulle meeldiks 🙂

  • Kerli
    September 28, 2017

    Sooviks juustele kullaõli. 🙂

  • Sille B
    September 28, 2017

    Midagi juustele või huultele ?

  • B.Bligzna
    September 28, 2017

    Korralik boost juustele ja peanahale oleks kindel hitt. Olen aastaid üritanud oma juukseid korda saada, kuid miski pole siiani vau efekti tekitanud. Jään huviga ootama uudistooteid ?

  • Tiina Saareoja
    September 28, 2017

    Midagi huultele 🙂

  • Moonika
    September 28, 2017

    Lugesin põgusalt kommentaarid läbi ja päris paljudel oli sama idee, mis mul. Endal kerkis ka esimesena mõtteisse miskit peanahale, näiteks peanaha koorija. Samuti oleks hea variant näokoorija.

  • Aune
    September 28, 2017

    Õrn näokoorja oleks super!

  • Ulvi
    September 28, 2017

    Sooviksin enne toot ostmist seda proovida. Ehk siis testreid vōiks ka vōimaldada. Minu nahk on tundlik ja suurem osa kreemidest ei sobi. Tootjad on aga kitsid testreid jagama. Sellega nad kaotavad muidugi ka kliendi. Isiklikult ei osta enam tooteid, mis seisma jäävad! Pole nad just odavad ka ju! Olen nōus kulutama, kui toode mulle sobib. Nii, et….mōttekoht ehk!!! ?

  • Helis
    September 28, 2017

    Hei! Ma arvan, et lisaks nöotoodetele võiks valikus olla sära andev, nahka uuendav või pikaajaliselt niisutav kehale mõeldud toode. Soovitatud kolm omadust on kõigest minu eelistuseks, aga neist midagi, mis kulda sisaldades võimalik oleks.

    • Sigrid
      September 28, 2017

      Selline toode on meil juba olemas 🙂

  • Marita
    September 28, 2017

    Hästi kõlaks kulda sisaldav juukseõli või -mask. Samas ka kätekreem.

  • Merle
    September 28, 2017

    Juukseõli värvitud, kahjustatud ja õhukestele juustele. Tagab juuste parema kasvu ja hoolitsuse.

  • Killukas
    September 28, 2017

    Kõigepealt tahtsin öelda, et sa näed ikka sitaks hea sellel esimesel pildil välja.
    Ja näokoorija ja mingi hea näomask oleks tõesti väga lahe, praegu kasutan turblissi ja tahaks mingit mõnusat vaheldust küll. 😉

  • Sigrit
    September 28, 2017

    Mina sooviks ka näokoorijat 🙂

  • Liise
    September 28, 2017

    Tahaksin midagi huultele 🙂

  • Raili
    September 28, 2017

    Kuna olen kimpus probleemse näonahaga, siis sooviks tootevalikus näha näomaski või koorijat, mis sobiks probleemsele nahale 🙂

  • L
    September 28, 2017

    Sooviks mingit sprei värki, et kui peale piserdada siis on kullasära kuma näha. Suvel oleks päris ilus päevitunud nahal.

  • Ülle Mägi
    September 28, 2017

    ..oedasi võiks mõelda dekoratiivkosmeetika peale, sädelev lauvärv, mis on ka hooldava toimega poleks ju paha:)

  • Maria
    September 28, 2017

    Näomask 🙂

  • Merit
    September 28, 2017

    Näokoorija 🙂

  • Nele
    September 28, 2017

    Näomask

  • K&T
    September 28, 2017

    Nöokoorija oleks äge.

  • Gerli
    September 28, 2017

    Laovärve ja shampoone

  • Marika
    September 28, 2017

    Juukseõli

  • S.
    September 28, 2017

    Deodorant – igapäevaselt kanname õhukesele nahale kahjulikke aineid sisaldavaid poedeodorante. Valikus võiks olla tõhus, looduslik variant. Ükskõik kui palju me oma näonahale head ei määriks, kaenla all on õhuke nahk ja sealt imendub see muu jama kõik ilusti vereringesse.

    Mulle väga meeldib see ettevõtmine, näha, et kõvasti on tehtud koostise kallal tööd, kui nüüd brändingule ja kujundusele investeeriks ka ja teeks selle lukskosmeetika vääriliseks oleks top! Praegu välimuse põhjal ei ostaks (tuleb tunnistada et tihti nii toimin) ning esialgu jääks toodete suhtes skeptiliseks. Oleks väga huvitav mõnda katsetada 😉

    • Sigrid
      September 28, 2017

      See sari on saanud nii tootedisaineri kui ka kunstniku käekirja pakendile ja oleme alles viis kuud olnud uues kuues nii sisu kui ka välimusega ja saanud ka tagasisidet, kus meile on etteheidetud liiga pariisilikku väljanägemist ja et tooted mõjuvad väga kallilt kuigi tegelikult pole seda. Palju head sõna on tulnud ka nende poolt, kes mäletasid meie algust.
      Kuid tegelikult on sul õigus – disain on väga oluline. Just tippdisaini poole püüdleme ja õnneks on meil nii visioon kui ka nägemus ja ka disainer, kellega järgmise ja kõik järgmised sarjad teeme.

  • Liis
    September 28, 2017

    Näokoorija

  • Liisi
    September 28, 2017

    näomask mingi võiks olla 🙂

  • Gerli
    September 29, 2017

    Kreem – kullasära palgeil 🙂

  • Kaire
    September 29, 2017

    Juukseõli 🙂

  • Mari-Liis Niinepuu
    September 29, 2017

    Näomask vöi tooniv kehakreem

  • Galina
    September 29, 2017

    Näomask

  • Kerly
    September 29, 2017

    Juukseôli

  • Mariliis
    September 29, 2017

    Näotoonik võiks valikus olla 🙂

  • Morgie
    September 29, 2017

    “Ei, isegi vesi on keemiline element H₂O ja muuseas ääretult keeruline, see koosneb omakorda veel paljudest ühenditest, mineraalidest, mikroorganismidest”
    – vabandust, aga nii hirmsat võhiklikkust ei saa jätta niisama. Vesi on keemiline ÜHEND, mitte element, elemendid on puhtad ained:
    https://et.wikipedia.org/wiki/Keemiline_element
    Teiseks on vesi küllaltki lihtne aine, ühes vee molekulis on kaks vesiniku, üks hapniku aatom, vesinik neist on maailmaruumis enim levinud element. Jah, veel on kolm olekut – vedel, gaasiline ja tahke – aga samad olekud on olemas ka teistel ainetel.
    Kolmandaks, vesi EI KOOSNE omakorda paljudest ühenditest, mineraalidest ja mikroorganismidest, küll aga võib vesi neid ühendeid ja organisme SISALDADA, see tähendab muide, et see vesi on mingil määral must. Looduses 100% puhast vett ei esinegi. See on normaalne. Aga neid osiseid ei loeta vee KOOSTISOSADEKS.

    Kui inimene, kes keemiast midagi ei tea, isegi mitte lihtsat keskkoolikeemiat, üritab keemia-alaste argumentidega oma toodet müüa, siis on see sama hea, kui MMS-i müümine.

  • Pille Amberman
    September 29, 2017

    Üks mõnus niisutav ja elustav näokoorija vöiks olla?

  • Sigrid
    September 29, 2017

    Täiesti vale on argument justkui üritaks keemia alaste argumentidega oma toodet müüa, selle peale ma pole ise tulnudki, vastasin küsimustele lihtsate sõnadega ja enda arvates küllalt arusaadavalt. Usun, et minu teadmised keemiast on piisavad selleks, kuna see ongi meie igapäeva töö osa. Küll aga võib eeltoodud kommentaaris sisalduvat teavet pidada valeks. Vesi on kõige enam uuritud aine, vee valem on lihtne kuid omadused keerulised. Näiteks tavalises kraanivees sisaldub sadu keemilisi ühendeid. mineraalvetes samuti, destilleeritud vees oluliselt vähem jne. Ma ei hakka siin detailidesse laskuma ilmselt eelkõneleja vajab meeldetuletust keskkooli keemiale ja saab sellega iseseisvalt tutvuda. Ja vesi koosneb mikroorganismidest, mineraalidest jne.
    Sõnade üle võib ikka vaielda, kuid loodetavasti on oponent selleks pädev ja ilmselt ei ole siin ka see koht.

    • Morgie
      September 30, 2017

      Lähtusin sinu algsest tekstist nii, nagu see kirjas oli. Nüüd on see osa tekstist eemaldatu – väga mõistlik, aga mõnevõrra alatu lüke.
      Punktid, milles sa eksisid, on järgmised:
      1. Vesi ei ole element. Vaid ühend. Vee nimetamine elemendiks on suur viga.
      2. Lisaained vees on lisaained, mitte vee koostisosad. Selle tõttu ongi destilleeritud vees vähem lisaaineid – destilleerimine praktiliselt kõrvaldab need (ideaalis peaks destilleerimine lisaained täielikult kõrvaldama). See tähendab, et vesi võib küll sisaldada neid lisaaineid, aga vesi EI KOOSNE nendest. Mikroorganismid elavad vees, aga vesi ei koosne mikroorganismidest, jne.
      3. Sa väitsid, et vee teeb erakordseks selle kolm olekut, aga need olekud ei ole omased ainult veele, need on ka teistel ainetel.
      See ongi kõige lihtsam põhikoolikeemia. Kui sina tegelikult väitsid midagi muud ja Mallukas pani sinu sõnad valesti kirja, siis ütle see niimoodi ka välja.

      • Mallukas
        September 30, 2017

        (ma ei taha teie teemale küll vahele pressida, aga teksti eemaldada saan ainult mina ja mina seda teinud pole)

      • Sigrid
        September 30, 2017

        Hei Morgie, alustan lõpust ja soovtan Sul põhikooli keemia õpik riiulisse tagasi panna ja liikuda edasi järgmisele levelile, lisaks tutvuda ka kosmeetilise keemia, mikrobioloogia ja dermatoloogiaga. Loe ja uuri teemakohast kirjandust, akadeemikute uurimistöid ja usun Sa saad oma küsimustele vastused. Vaatan, et asi huvitab sind ja see on ainult suurepärane.
        Kustutamise süüdistust ma omaks ei võta, sest isegi kui ma sooviks miskit täiendada ja juurde lisada, on see võimatu. See pole ju minu blogi. Kuna minu vastused küsimustele ei põhine ainult põhikooli keemiale, siis vb ongi keeruline mõista.
        PS! Uuri vett läbi mikroskoobi ja vaata, keda sa seal näed 🙂 Vot see ongi vee mikrobioloogia.
        Mendelejevi tabelis on keemilised elemendid, ja tänapäeval kasutatakse üldse termineid veidi teisiti kui Hergi Kariku ajal. Kuna me sinuga ei ole kumbki akadeemikud siis kutsun üles tähte mitte närima vaid pühenduma hoopis asja sisulisele poolele ja selleks on antud juhul kullakreemide koostis, millest 70-80% moodutab vesi, täpsemini kolloid kuld koos hõbedaga.
        Nüüd tuleb juba mängu nanotehnoloogia. Nii, et teemat on.

  • Birgit
    September 29, 2017

    Kehakoorija 🙂

  • Mia
    September 29, 2017

    Huulepalsamit sooviksin näha sortimendis 🙂

  • Joanna
    September 29, 2017

    Pliis looge mifagi minu katkistele juustele 😀

  • Kaisa Vares
    September 29, 2017

    Midagi, mis teeks juukstega imet? 😀 kullakreem, mis paneb juuksed läikima kui kuld 😀 ehk on võimalik.

  • Kristiina
    September 29, 2017

    Näomaski!

  • Kairit
    September 30, 2017

    Jalakreem

  • Johhi
    September 30, 2017

    Ütlen ausalt, et toote reklaampiltide järgi ei ostaks (millel neiu kuldses kleidis jne), meenutavad 90ndate reklaame, kus pidevalt domineeris mingi ahvatlev naine, sõltumata tootest/teenusest. Ise oleks huvitatud kindlasti mingist juuksetootest ning prooviks kreemi ära – loodetavasti on sisu etem kui reklaampildid.

    • Sigrid
      September 30, 2017

      See neiu on Eesti missis Estonia 2017 kellega koos tegime tippfotograafiga tootefotod. Ta nimelt on meie toodete fänn ja meil tuli idee pakkuda inimestele vahelduseks fotokunsti ja silmailu. Olgu kasvòi 90ndate stiilis on ilu alati ilus vaadata. Kahjuks on ilusad naised kosmeetikatööstuse piltidelt kaduma läinud. Kahju, et teile ei meeldi aga meile meeldib.

  • Annika
    September 30, 2017

    Midagi juustele ?

  • Kelly
    September 30, 2017

    Fantaseerin siin, et…v.b mingi juukseotstele mõeldud pähe jäetav palsam, Mul selline kiiks, et meeldib vahest ns juukseotsi vahtida ja no päris vinge oleks ikka, kui blondildelt juustelt kulda vastu säraks. 🙂

  • Britta
    October 1, 2017

    Midagi megahead juustele vōiks olla. Midagi mis annab sära ning elu neile. Kahjuks muutuvad takuliseks peale pesu ja pusad tekivad vahetevahel. Lihtsalt öeldes juukseõli-et peale pesu oleks kerge kammida neid. Juuksed on koheselt siledad, sirged. 🙂

  • Yutulind
    October 1, 2017

    Vana tõde on see et kuld ja hõbe kokku ei sobi.

    • Sigrid
      October 2, 2017

      Ehete osas küll – see on Sul õigus. Kullal on baktereid hävitav toime mõnevõrra väiksem kui hõbedal
      Ehk et kuld kolloidsel kujul on veidi nõrgema toimega ja seetõttu ongi lisatud hõbedat, et toimet suurendada. Meie tootes on massivahekord 50: 50le. Kuna sellisel juhul ühiskolloid on efektiivsem oma nahka puhastava ja mikroobe hävitava toime tõttu. Näiteks üks daam kirjutas mulle, et tema sai lahti näotursest, mis oli teda vaevanud aastaid jne. Akneprobleemidega inimesed on andnud palju tagasisidet. Ütlen kohe ära, et kindlasti kõik probleemid ei lahene kuid ennetust ja leevendust saab ikka.

  • Monica
    October 1, 2017

    Oi kuidas on tekkinud huvi nende ägedate kreemide vastu.
    Mida veel võiks olla neil…äkki mõni hea mask näole või siis puhastuspiim.

  • Tarts
    October 2, 2017

    Teiste arvelt reklaamite oma tooteid. Ütlesin, et minule ja mu naisele seostub luksusega kuld mitte turvas ja nii see ongi. Väga tore, aga osad need tooted on valmistanud ka täieliku pettumuse, mina olen oma naisele, emale ja töökaaslastele kinkinud alati Eesti tooteid ja üsna kalleid. Millegipärast tahetakse ikka kullakreemi ja sellega ma naisi ka rõõmustan ja kogu lugu. Nimesi ma siin välja ei too aga paaris brändis olen täielikult pettunud ja nii lihtsalt on et ühed meeldivad rohkem kui teised.

    • Sigrid
      October 2, 2017

      Meil on selle üle ainult hea meel, et suudame teie naistele rõõmu pakkuda!

  • Marii
    October 4, 2017

    Midagi, mis juuksed kuldselt läikima paneks oleks super..:)

  • Katri
    April 30, 2018

    Olen Kullakreemidest praegu paari kreemi kasutamas ja ühte juuksespreid. Toodetega olen rahul ja ostan veel. Nii et võin öelda, et olen pisut katsetanud ja kursis tooteliiniga. Olen nõus, et ainult reklaami ja disaini põhjal ostuotsust tulnud ei oleks – ma ei taha raisata ressurssi asjale, mis ei tundu usaldusväärne. Aga lugesid mitmest blogist soovitust ja riskisin (küll mitu päeva enne kaalusin).
    Usun, et sarja meeskond panustab arendusse 100%-liselt, selgelt on lihtsalt meeskond kordades väiksem, kui suurtel brändidel, lisaks on bränd tegelikult ju alles alustamas. Mulle meeldib, et autor Sigrid on valmis kliente kuulama ja kuigi ta ilmselt mind ei mäleta (oleme kohtunud), siis suhtlus on vahetu ja kliendina tunnen, et minu tagasiside on oodatud. Samuti on tooteid juba praegu tunnustatud mitmete autasudega.

    Kui tahta midagi tooteliinile juurde, siis mina oma ülikuivade kätega olen alati põnevuses üliniisutavatest ja ülikiiresti imenduvatest kätekreemidest käekotti (mis oleksid tõhusad, kuid võimalikult sõbralikud).

    • Sigrid Keskküla
      April 30, 2018

      Väga tore Katri, just täna saabub müügile kreemjas kätekoorija 3in1 toode, mille kallal oleme siin vaikselt tööd teinud oma pool aastat. Lisaks tuleb juurde ka küüneplaadi- ja küünenaha palsam.